GÖKÇEADA İMAM HATİP ORTAOKULU

WEB https://gokceadaiho.meb.k12.tr
Adres : Fatih Mahallesi, Yalı Caddesi, No 14, Gökçeada/ ÇANAKKALE
VİZYON : Atatürk ilke ve inkılâpları doğrultusunda, çağdaş ülkeler düzeyinde bir eğitim uygulayarak, öğrencilerimizi ve çevremizi bilgilendirmek, eğitimlerini sağlamak, kendileri ve ülkemiz için yararlı birer birey olmalarını gerçekleştirmektir.
MİSYON : Bizler, idareci, öğretmen, bir bütün olarak, gerekli saygı ve sevgi çerçevesinde, bütün imkânsızlıklara rağmen, öğrencilerimizin öğrenmeleri, bilgili, başarılı, kendine güvenen bir birey olarak yetişmeleri, 21. yüzyılda çağdaş yaşamın gereklerini yerine getirebilecek beceriler kazanmaları için çalışacağız.
BAŞARILAR :

Saatler : 09:00 - 12:25 13:30 - 16:00
Bağlantı : Yok
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : Kalorifer
Servis :
Ulaşım : Çanakkale il merkezinden kalkan gemiler ile boğaz hattı kullanılarak geçiş yapıldıktan sonra Kabatepe Limanı´ndan kalkan gemiler ile adamıza ulaşım sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri : Adres : Fatih Mahallesi, Yalı Caddesi, No 14, Gökçeada/ ÇANAKKALE
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İlçe Merkezi
Kontenjan Bilgileri :
Okulun Sınav Başarı Durumu : Okulumuz 2019-2020 Eğitim Öğretim yılında ilk mezunlarını verecektir.
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler : Okulumuzda her yıl Tübitak 4006 Bilim Fuarı Düzenlenmektedir. Covid 19 sürecinden önce başvurduğumuz Tübitak 4006 Bilim fuarı projelerimiz onaylanmış olup 31.12.2020 tarihine kadar yapılacaktır.
Proje Çalışmaları :